2020. gada 8. okt.

” 100 piedzīvojumi manā dzīvē…”


     No 1. septembra līdz 29. septembrim Dagdas novada bibliotēkā tika rīkota Asūnes pagasta iedzīvotājas  Annas Malinovskas krūzīšu kolekcijas izstāde ” 100 piedzīvojumi manā dzīvē…” Šajā laikā visi interesenti varēja aplūkot šo brīnišķīgo izstādi.

     Šī brīnumjaukā sieviete 30. septembrī apciemoja mūsu bibliotēku, lai dalītos savos piedzīvojumos, kuru laikā viņa tika pie šīm skaistajām krūzītēm. Doma par krūzīšu kolekcionēšanu atnāca pavisam nejauši. Apskatot kādu citu krūžu kolekciju, tā ļoti viņai iepatikusies. Šī izstāde bija apbrīnas pilna. Annai ienāca prātā doma, kāpēc lai es pati nekrātu krūzes. Domāts, darīts! Tā pamazām, soli pa solītim tapa krūzīšu kolekcija.

      Mums tika arī izstāstīts, cik daudz dzīvē šī sieviete ir ceļojusi un kā iegādājusies jaukās krūzītes. Tāpat izklāstīts par to, ka krūzītes bija arī pirktas un dāvinātas. Tā kolekcionētāja ir tikusi tuvu pie 150 krūzītēm. Par to mums ir liels prieks, ka tās tika arī pie mums uz bibliotēku, lai priecētu citus.

      Vēlētos pateikt lielu paldies Annai Malinovskai par patīkamo tikšanos   un jauko sarunu!

      Novēlam, lai rodas iedvesma un vēlēšanās vēl kādam hobijam, ar kuru mēs labprāt gaidīsim ciemos uz izstādi mūsu bibliotēkā!





     


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru