2024. gada 18. jūn.

Vaļasprieks sirdij un dvēselei

Hobijs jeb vaļasprieks ir neatņemama cilvēka dzīves sastāvdaļa. Hobijiem ir spēks radīt apzinātības sajūtu, ļaujot cilvēkam būt pilnībā klātesošam mirklī un rast atelpu no apkārtējās pasaules izaicinājumiem.

Dagdas bibliotēkā bija skatāma Bērnu literatūras nodaļas vadītājas Ilonas Bronkas tamborēto sedziņu izstāde. Tamborēšana ir tikai viens no daudzajiem Ilonas vaļaspriekiem, kas sniedz prieku un relaksāciju.

Lai iedvesma un pietiekoši brīva laika jaunu darbu radīšanā!

2024. gada 15. jūn.

Ļaujoties radošumam...

Radošums?!...

Radošums ir mūsu spēja domāt ārpus rāmjiem, ļaut piedzīvot neikdienišķo, būt brīviem savās sajūtās un izvēlēs.

Viens radošumam ikdienas dzīvē piešķir lielāku nozīmi, cits - mazāku, tomēr… ikviens cilvēks ir radoša būtne un ikvienam laiku pa laikam ļauties radošuma plūsmai ir veselīgi.

14.jūnijā ikvienam bija iespēja “iziet ārpus ikdienas rāmjiem” un ļauties radošuma plūsmai kopā ar Skaistas pagasta bibliotēkas vadītāju Gunitu. Katrs bija brīvs izvēlē, tā brīža sajūtas “ielika” savos radošajos darbiņos – apsveikuma kartiņās.

Turklāt… pašu gatavotas dāvanas pārspēj jebkuru citu veikalā nopirkto, jo tai piemīt pievienotā vērtība - par naudu nenopērkamā mīlestība un sirsnīgas domas, kas “ieliktas” gatavojot dāvanu.

Paldies visiem par kopā būšanu un ļaušanos radošumam!


2024. gada 14. jūn.